Vänster spalt

Salon Pohjola-Norden -

vireä seitsemänkymppinen

 

Pohjola-Norden on v. 1924 perustettu valtakunnallinen järjestö, jonka tärkein tehtävä on pohjoismaisen yhteistyön edistäminen ja Pohjoismaiden tunnetuksi tekeminen Suomessa. Se on kansalaisjärjestö, jolla on kattava piiri- ja paikallisosastoverkosto sekä yli 15.000 henkilöjäsentä. Yhdessä muiden Pohjoismaiden Norden-yhdistysten kanssa se tarjoaa mahdollisuuden pohjoismaiseen toimintaan ja vuorovaikutukseen.

Salon paikallisyhdistys perustettiin jo vuonna 1947. Vuonna 2009 Salon seudulla toteutettiin kuntaliitos, jonka seurauksena Halikon, Perniön ja Särkisalon yhdistykset liittyivät Salon yhdistykseen. Jäsenmäärämme on noin 160. Jäsenmaksumme on 18 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy valtakunnallinen Pohjola-Norden -lehti. Perhejäseniltä jäsenmaksu on 9 euroa.

Pohjola-Norden tarjoaa jäsenilleen useita mm. matkustukseen liittyviä etuja. Näistä eduista ja liiton toiminnasta löytyy tarkempaa tietoa liiton Internet-sivuilta osoitteesta: www.pohjola-norden.fi.

Ennen muuta jäsenetuna ovat oman yhdistyksen sekä piirin järjestämät mielenkiintoiset, monipuoliset retket, tapahtumat ja tilaisuudet. Järjestämme esitelmätilaisuuksia pohjoismaisista aiheista, tuemme ruotsinkielen opiskelua jokakeväisin stipendein ja järjestämme pohjoismaisen kirjastoviikon tapahtumia yhdessä kaupunginkirjaston kanssa. Teatterimatkat sekä retket (mm. maaliskuisin Pohjolan Pitoihin) kuuluvat myös toimintaamme.

Tervetuloa mukaan! Välkommen med!

 

Höger spalt

Yhteystiedot

 

Puheenjohtaja

Pirjo Ruska
pirjo.ruska (at) seutuposti.fi
0405 513565

Sihteeri

Taru Koskinen
taru.koskinen (at) salo.fi
044 2793340

Rahastonhoitaja

Ensio Huldén
ensio.hulden (at) gmail.com
040 5307358

Pankkiyhteys
FI61 5410 7840 0117 02

 

Kevätretkellä Varsinais-Suomessa

Kevätretkellä kävimme Maskussa, Liedossa ja Paimiossa